Een stage in tanzania

Frank Groeneveld

Student Technische Informatica

Martijn Reijerse

Student Technische Informatica · 21-12-1986

TU-Delft · UDSM

Vakantie!

Frank Groeneveld · 08-07-2008, 16:27

Even een kort berichtje.
Vandaag was officieel onze laatste dag op het UCC. Toen we vanochtend aankwamen bleek dat er zowaar een server klaar was gemaakt, we konden dus eindelijk ons project "installeren". Toen alles werkten hebben we een eindpresentatie gehouden, die meer positieve reacties opleverde dan we verwacht hadden. Het lijkt er toch op dat het project niet geheel zal floppen. De marktplaats is overigens (nog) niet bereikbaar van buiten de universiteit, dus jullie kunnen er momenteel niets van zien. Update:Inmiddels is het ook vanuit buiten de universiteit bereikbaar op http://www.mlimanimarket.udsm.ac.tz
Morgenavond arriveert Annelies (Martijn z'n vriendin) aan in Dar. Zij zal ons vergezellen op onze rondreis.
Vandaag was onze laatste werkdag, zaterdag vertrekken we naar Arusha voor onze safari. Op 20 juli komen we terug in Dar en 21 juli stappen we dan in de trein naar Zambia. Onderweg naar Zambia gaan we eerst nog kijken bij de watervallen van Udzungwa. In Zambia reizen we verder per bus naar de Victoria watervallen. Vervolgens reizen we naar het Malawimeer in Tanzania om uiteindelijk nog een paar dagen op de witte stranden van Zanzibar te liggen, ergens begin augustus. Op 8 augustus reizen we vervolgens terug naar Dar en 9 augustus stappen we in het vliegtuig naar huis.
Het wordt een drukke maand, maar we hebben er erg veel zin in! We weten niet of we hier en daar nog een internetcafe in kunnen stappen om jullie op de hoogte te houden, dus het kan zijn dat er hier de komende maand geen nieuws zal verschijnen. We vonden het in ieder geval hartstikke leuk om deze website bij te houden en we hebben erg genoten van jullie reacties.
Kwaheri! (Tot ziens!)

Reacties op dit bericht

Tante Greet en Ome Niek schrijft:

08-07-2008, 16:58

Gefeliciteerd dat jullie toch nog succesvol zijn met het project. Moet een goed gevoel geven zo op vakantie te kunnen gaan.
Nogmaals bedankt voor de buitengewoon interessante berichten en voor nu een hele fijne vakantie toegewenst
Wellicht horen we nog wat van jullie.

Mies schrijft:

08-07-2008, 17:09

Veel plezier nog!

Rob en Tas schrijft:

08-07-2008, 19:31

Hoi Frank en Martijn,

Jullie reis klinkt fantastisch!! Geniet ervan! Martijn, wat zal je blij zijn Lies weer te zien!

Wij wensen jullie heel veel plezier en tot in augustus dan maar.

groetjes,
Rob en Tas

Michael schrijft:

08-07-2008, 20:08

Ik heb ook erg genoten van jullie berichten. Veel plezier en pas op voor de leeuwen!

Wilma en Peter schrijft:

09-07-2008, 16:29

Hallo Martijn en Frank,

Wat een prachtige fotos hebben jullie weer gemaakt, werkelijk schitterend. Fijn dat de presentatie zo positief was! Hopelijk gaan ze er mee aan de slag. Vanmorgen Lies naar Brussel gebracht. Ik hoop dat ze een goede vlucht heeft in haar eentje. Het zal me een weerzien zijn vanavond. Goed dat je een lijstje had gemaakt Martijn, ze heeft er goed gebruik van gemaakt. Nog bedankt voor al jullie reisverslagen, zo hebben we ook mee kunnen genieten. We wensen jullie een hele fijne vakantie toe en we horen het wel als Lies vanavond is aangekomen. Ik ben trouwens wel blij, dat jullie met zijn drie├źn terugkomen hoor!

Groetjes Peter en Wilma

Jarinde schrijft:

09-07-2008, 17:12

hoi hoi,

Heeeeeeeel veeel plezier met de vakantie, en GENIET ERVAN!!!!

groetjes Jarinde

 

Copyright © 2008-2009 Martijn Reijerse and Frank Groeneveld. Use of photos is strictly prohibited.