Een stage in tanzania

Frank Groeneveld

Student Technische Informatica

Martijn Reijerse

Student Technische Informatica · 21-12-1986

TU-Delft · UDSM

Op naar Pemba!

Frank Groeneveld · 20-06-2008, 09:58

Deze week hebben we ons eindverslag voor een groot deel afgerond. Verder hebben we nog wat kleine dingetjes verbeterd aan het project. Ons deel van het project is klaar, wij hebben gedaan wat we moesten doen, nu is het wachten tot de server klaar is, zodat de site daarop geïnstalleerd kan worden. Daarna kunnen ze hier nog een beetje testen om de website vervolgens officieel te lanceren.
Inmiddels zijn we wel toe aan een vakantie, dus we gaan naar het eiland Pemba om te duiken! We vertrekken op maandag 23 juni en we komen terug op donderdag 3 juli. Je kunt meer vinden over de plek waar we verblijven op http://kervansaraybeach.com/. Verder staan er behoorlijk veel foto's op http://www.africatravelresource.com.
Dit resort wordt gerund door een Engelsman die getrouwd is met een Nederlandse. De Engelsman gaat voornamelijk over het duiken (onder de naam swahilidivers) en de Nederlandse regelt vooral dingen van het resort en ze organiseert kajaktrips (onder de naam kayakpemba).
We hebben er erg veel zin in, vooral na het zien van de foto's. Tot over 2 weken!

Reacties op dit bericht

Rob en Tas schrijft:

24-06-2008, 13:39

Nou mannen wat kunnen we nog meer zeggen dan GENIET ERVAN!!!!!!!!!!!

Lianne schrijft:

25-06-2008, 15:20

Als trouwe lezer van jullie blog ben ik benieuwd of de foto's de vorige gaan overtreffen... als dat al mogelijk is! Met enkel een copy paste van bovengenoemde sites is dat overigens al mogelijk.

Mijn favoriet is de foto van de safari met de titel 'regenboog' waar geen regenboog te zien is;)

Tante Greet en Ome Niek schrijft:

28-06-2008, 12:29

Wat verlaat maar evengoed gefeliciteerd met het afgerond hebben van jullie klus daar. Een goed gevoel neem ik aan.
Nu volop aan het genieten van jullie (duik)vakantie. Hebben de foto's bekeken. Niet slecht daar lijkt ons. Wel oppassen voor die hongerige haaien daar. Tante houdt te veel van je.

 

Copyright © 2008-2009 Martijn Reijerse and Frank Groeneveld. Use of photos is strictly prohibited.